Lähde kartuttamaan työsuojelutietämystäsi Paperiliiton työsuojelukursseille.

Alla mainitut kurssit ovat niin sanottuja sopimuskursseja, joiden ajalta työnantaja maksaa ansionmenetyskorvauksen ja ruokailun. Paperiliitto maksaa opintomateriaalin ja matkakulut. Matkan hinta korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon taksan mukaan. Oman auton käytöstä korvataan ajettujen kilometrien perusteella 0,22 euroa/km tai jos kyydissä on toinenkin liiton jäsen, korvataan täysi kilometrikorvaus. Ammattiosasto maksaa 16 euron kurssistipendin jokaisesta kurssipäivästä.

Voit myös hakeutua yleiselle kurssille, jossa on mukana eri alojen henkilöitä. Myös yleisten kurssien perus- ja jatkokurssit ovat sopimuskursseja. Ellei kurssiluettelossa toisin mainita, kurssit järjestetään Murikka-opistossa. Murikka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Näsijärven kupeessa, Tampereen Teiskossa.  Ohjeet kurssille hakemiseen, kurssien tukimuodot ja koko kurssitarjonnan löydät täältä.

Työsuojelun peruskurssi 11.05.2020 – 15.05.2020, Murikka-opisto

Työsuojelun jatkokurssi 1. jakso 28.09.2020 – 02.10.2020, Murikka-opisto

Työsuojelun jatkokurssi 2. jakso 02.11.2020 – 06.11.2020, Murikka-opisto

 

Comments are closed.

Post Navigation