Mistä oikein on kysymys?

Paperiliitto aloittaa syksyllä neuvottelut Metsäteollisuus ry:n kanssa. Näissä neuvotteluissa päätetään sinua koskevasta työajasta, palkasta ja työolosuhteista. Eli sinun työehtosopimuksestasi.

Asiasta ovat kertomassa neuvottelupöydissä istuvat Paperiliiton edustajat.

Mitä muuta?
Asian lisäksi tilaisuuksissa on tarjolla myös hyvää ruokaa ja viihdettä. Ja tes-vastaavien katsauksen jälkeen lavan ottaa haltuun Suomen menestynein drag-artisti Marko Vainio Divet Showllaan ja lavalla nähdään puolessa tunnissa 20 tähden artistitykitys aina Kaija Koosta Jorma Uotiseen sekä Paula Koivuniemestä Antti Tuiskuun. Shown timantintarkka parodia, energisyys ja vaatteidenvaihtonopeus on yksinkertaisesti vain koettava livenä!

Kuusankoskelaisille paperiammattiosastoille tarkoitettu tilaisuus pidetään Lappeenrannassa 24.9. klo 18-21 Finnkino Strandissa salissa 1.
Lue koko uutinen Paperiliiton internet sivuilta ja ilmoittaudu mukaan uutisessa olevan linkin kautta viimeistään 5.9.2019.

Ammattiosastot 19 ja 85 järjestävät ilmoittautuneille kuljetuksen tapahtumaan ja tarjoavat virvokkeita matkalla. Yhteiskuljetus Lappeenrantaan lähtee Koskelan pihasta klo 16:30 kokoontuminen ammattiosastojen toimitalolla Koskelankuja 3:ssa alkaa klo 16:00.

Varaa paikkasi yhteiskuljetukseen:
Tommi Bragge puh.040 501 1082
Ismo Salminen puh. 040 755 4865